IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт тъгува за убитата си котка

8 април 2022 09 00

Готвачката разказа за инцидента в нейния дом

БГНЕС

БГНЕС

Марта Стюарт загубила любимата си котка. Известната готвачка сподели с социалните мрежи за инцидента, който станал с пухкавия й любимец и четири от нейните кучета. И посоче, че е съкрушена. 

„Много ще ми липсва“, написа тв водещата, споделяйки снимка на принцеса Божур. 

Стюарт качи нестандартна публикация Instagram. С нея показа как мъже от екипа й подготвят гроба на котето, което станало жертва на кучетата. 

„Четирите кучета я взеха за натрапник и убиха нейното беззащитно малко аз“, обясни тя.

Признанието на Марта разчувства много от нейните последователи, които също отглеждат котета и кучета. Докато едни изпратиха съболезнованията си до звездата, други отбелязаха, че днес тя трябва да работи върху възпитанието на кучетата, за да не се повтарят подобни случки в нейния двор. 

„Почивай в мир, красавице“, написа още Стюарт.

Принцеса Божур - любимата котка на Марта Стюарт, има сестра на име мператрица Танг. И двете персийски котки са родени на 11 май 2009 г. Четири месеца по-късно те са взети от готвачката, която започва да ги отглежда с много любов.

Известната готвачка се слави не само с уменията си в кухнята и своя бизнес нюх. Подобно на Бети Уайт, тя обожава животните ви дома си има какво ли не.  Преди време тя казва в свое интервю, че притежава 20 котки, 25 кучета, 10 чинчили, десетки канарчета и папагали, две понита, три магарета, 10 коня. Освен това има и ферма, където е взела много овце и кози, стотици пилета, гъски, пуйки, токачки, пъдпъдъци, пауни и домашни гълъби.

През 2021 г. Марта Стюарт призна, че двете пухкави котки, които има от години, са най-важните членове на нейното животинско семейство. И ги определи като „прекрасни“ и „много специални“ същества. 

„Има списъци с чакащи за домашни любимци, защото хората наистина разбраха, че домашните любимци са страхотен комфорт, чудесно допълнение към домакинството“, казва тя. 

Точно като покойната Бетри Уайт, Марта насърчава хората да осиновяват бездомни животни, а не да купуват.

„Прекрасно е децата ви да носят отговорност и да се грижат за нещо друго. Всичко това за мен е просто ендемично в тази пандемия. Чудесно е, че домашните любимци станаха по-обичани“, пояснява тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари